Neerlandica. Copywriter en journalist. Coach en trainer. Creatief denker en doener. Beach girl. Honden- en boekengek. Bouwjaar 1965. Ondernemer sinds 1999.

Copywriter/journalist

Sinds ik kan lezen en schrijven doe ik niets liever dan dat. Ik kon niet wachten tot ik na de middelbare school eindelijk aan mijn studie Nederlandse taal en letterkunde mocht beginnen. Daarna volgde ik diverse opleidingen op het gebied van PR & Voorlichting, Copywriting, Marketingcommunicatie en Scenarioschrijven. Inmiddels ben ik meer dan dertig jaar actief in de communicatiebranche. Eerst heb ik ervaring opgedaan bij verschillende dagbladen, uitgeverijen en reclame-, pr- en communicatiebureaus. Sinds 1999 werk ik als zelfstandig copywriter en journalist. Samen met andere gepassioneerde professionals als art directors, vormgevers, marketing- en webspecialisten heb ik voor een keur aan bedrijven, instellingen en overheidsorganisaties aan mooie opdrachten en projecten mogen werken. Een selectie hiervan vind je in mijn portfolio.

NLP

In 2004 maakte ik kennis met Neuro-Linguistic Programming (NLP). Ik leerde voor mij geheel nieuwe aspecten en toepassingsmogelijkheden van taal en communicatie kennen. Dat wij door de betekenis die we aan onze ervaringen geven voortdurend onze eigen werkelijkheid scheppen, is een inzicht dat mijn leven ingrijpend heeft veranderd. Taal speelt hierbij een cruciale rol.

“Change your thoughts and you change your world.”
  Norman Vincent Peale (31 mei 1898 – 24 december 1993)

Ik was zo gefascineerd door de mogelijkheden die NLP  biedt op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en communicatie, dat ik bij diverse gerenommeerde instituten het gehele opleidingstraject heb doorlopen. Naast Master Practioner ben ik sinds 2008 gecertificeerd NLP-coach en sinds 2010 internationaal gecertificeerd NLP-trainer. Als mens, coach, interviewer en schrijver maak ik veel gebruik van NLP.

Testimonials